KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend 206 GTi Cup & Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017
Arrive & Drive Preparatie & begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Arrive & drive

Peugeot 206 GTi


WESTFIELDS & PEUGEOTS

Te huur

Preparatie &

begeleiding


Koop & verhuur
Doordat RAEK Racing al sinds 2010 actief is in de Westfield Cup kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een geschikte Westfield Cup Racer. Wij zijn goed op de hoogte en met onze hulp heeft u een onafhankelijke partij, met kennis van zaken aan uw zijde bij de aanschaf van uw Cup Racer.

RAEK Racing heeft op dit moment twee Westfield Cup Racers en een Peugeot 206 Gti Cup auto beschikbaar voor de verhuur.

Kopen of huren?
RAEK Racing heeft voor seizoen 2019 twee Westfield Cup Racers beschikbaar voor de verhuur. Tevens biedt RAEK Racing arrive & drive mogelijkheden aan. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over  huur- en koopbemiddeling en/of arrive & drive pakketten.

Racecursus
Heeft u nog geen licentie? Ook daarin kunnen wij u bijstaan. Drijvende kracht achter RAEK Racing en tweemalig Westfield Cup kampioen Arjen Heeck is tevens instructeur en werkzaam bij verschillende racescholen. Hij geeft ook privé instructie en helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste race opleiding.  

Mailtje sturen?
Stuur anders even een mailtje of bel ons en vernemen graag wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Kortom, wij helpen u graag op weg bij een goede start in de Westfield Cup.
Contact Us

Contact