KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend 206 GTi Cup & Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Koopverhuur

Koop &

verhuur

Arrive & drive

Arrive & drive houdt in dat u uw eigen, of gehuurde Peugeot, Mazda of Westfield laat onderhouden, prepareren, transporteren en alles wat bij racen in de Westfield Cup komt kijken over laat aan RAEK Racing.  Een prima oplossing voor als u weinig tijd heeft of de technische kennis ontbeert om het zelf te doen.


Door de jarenlange ervaring hebben de mannen van RAEK Racing de nodige kennis en ervaring in het prepareren van gedegen en snelle raceauto’s. Tevens kunnen zij u ook op een professionele manier begeleiden tijdens events, track-days en testdagen. Via instructie (in de auto) en door coaching, waarbij zo nodig gebruik wordt gemaakt van data-analyse, helpt RAEK Racing u op weg uw racetechnieken te verbeteren en zodoende een betere coureur van u te maken.  


Arrive & drive  betekent veelal maatwerk. Daarom nodigen we u graag uit om te kijken of wij met u een pakket kunnen samenstellen dat voldoet aan uw wensen en budget.


Inbegrepen:


Arrive & drive wel zo makkelijk.


Jarno Iprenburg (Vice Westfield Cup kampioen 2018 & 2015)

“Dit seizoen “arrive and drive” bij RAEK Racing was absoluut het leukste race-seizoen tot nu toe. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Je hoeft alleen je helm en je pak mee te nemen.


RAEK Racing heeft, na vele jaren ervaring en meerdere kampioen- en vice kampioenschappen, alle kennis en kunde in huis om een zeer competitieve auto neer te zetten!”


Kopen of huren?

RAEK Racing heeft voor seizoen 2019 nog een Westfield Cup Racer en een Peugeot 206Gticup auto te huur. Heeft u zelf nog een Peugeot Cup auto, of een Westfield Cup Racer, dan is er nog ruimte voor arrive & drive mogelijkheden. Laat uw eigen Racer door RAEK Racing onderhouden en prepareren. Resultaten liegen niet.  Tevens kunnen wij zorg dragen voor het transport en ondersteuning tussen en gedurende evenementen aankomend seizoen.


Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over  huur- en koopbemiddeling en/of arrive & drive pakketten. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bepreken.


Preparatie & begeleiding

Preparatie &

begeleiding


Racecursus

Racecursus

Contact Us

Contact