KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend 206 GTi Cup & Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

Raceklassen

Raceklassen

Een nieuw raceseizoen voor RAEK Racing Arrive & Drive

Arrive & drive

Bij RAEK Racing kan je niet alleen betaalbaar, maar ook competitief racen. Het afgelopen seizoen heeft dat wel bewezen. Student Dirk Warmerdam wist het kampioenschap in zijn eerste volledige seizoen te winnen en zijn budget was uiterst beperkt. Need to say more? Kijk snel wat er voor jou mogelijk is qua Arrive & drive bij RAEK Racing in de 206 GTi Cup. Meer
RAEK Racing heeft nog 1 stoeltje vrij in een uiterst competitieve Westfield, die afgelopen seizoen tweede werd en de meeste races won. Het seizoen bestaat uit 7 events met races op Zandvoort, Assen, Zolder en een buitenlands event, in een veld van 25 à 30 Cup Westfields. Qua rondetijd doe je niet onder voor een Cup Clio, alleen voor een fractie van de prijs. Meer
De traditionele Paasraces op Circuit Zandvoort zijn gewonnen door RAEK Racing coureur Mark Jobst. De eerste race finishte de Zandvoorter achter Dennis de Groot op een twee plaats. De tweede race werd een beetje gelukkig gewonnen vanwege een tijdstraf voor De Groot voor het overtreden van “Code 60”.
Tijdens het tweede event van de Westfield Cup is Mark Jobst tweede geworden achter een ongenaakbare Dennis de Groot. Met het maximale strafgewicht aan boord was dit dan ook het maximale wat eruit te halen was op het bochtige, maar uitdagende circuit van Meppen. Eric Janssen werd netjes twaalfde na een pauze van ruim een jaar en had het erg naar zijn zin.
WARMERDAM WINT BEIDE RACES MX5 CUP ZOLDER
Dat we mee konden strijden voor het podium wisten we, maar dat we beide races overtuigend zouden winnen was ook een verrassing voor ons. In de kwalificatie nog een beetje teleurgesteld vanwege de vierde plaats, maar dat werd later op de dag ruimschoots goedgemaakt. Door de twee overwinningen stijgt Dirk met stip naar plaats twee in het kampioenschap.