KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend 206 GTi Cup & Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017
Arrive & Drive

RAEK Racing

Seizoen na seizoen bewijst RAEK Racing een gedegen tegenstander te zijn in diverse raceklassen tijdens DNRT evenementen. Was RAEK Racing in eerste instantie alleen actief in de Westfield Cup, nu rijden er ook Peugeots - niet zonder succes - rond in de 206GTiCup. In 2018 werd het algemeen kampioenschap in de 206GTiCup behaald en het vice-kampioenschap in de Westfield Cup. In 2014 werd RAEK Racing voor de tweede maal in vijf jaar kampioen in de Westfield Cup, nadat het kampioenschap ook in 2011 behaald werd. Net als in 2018 en 2015 werd RAEK Racing in 2013 vice-kampioen.


De kennis opgedaan gebruikte het team om voor klanten de afgelopen jaren Westfields te prepareren en ‘arrive & drive’ pakketten aan te bieden. In 2019 is RAEK Racing ook weer actief in de Westfield Cup en de Peugeot 206GTiCup. Kom ook racen in 2019.


Begeleiding

RAEK Racing weet op een professionele, maar informele manier coureurs te begeleiden binnen de Westfield Cup. Of het nu gaat om de preparatie van uw Westfield vooraf, of gedurende wedstrijden, of om begeleiding en rijderscoacing, RAEK Racing heeft een bewezen staat van dienst. Het onderhoud en de preparatie van Westfields wordt in de werkplaats in Purmerend gedaan.


Ondernemen & racen

De verschillende raceklassen waarin RAEK Racing actief is, is een perfecte omgeving om in ongedwongen  sfeer klanten en relaties een leuke dag te bezorgen. Door de prettige hospitalityfaciliteiten biedt RAEK Racing een perfect platform voor relatiemarketingactiviteiten. In samenwerking met autosportmarketingbureau RAEK! Management weet RAEK Racing verschillende marketing- en communicatieactiviteiten en de activatie van sponsoring op een originele manier in te vullen.


© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Contact Us

Contact

Koopverhuur

Koop & verhuur

Arrive & drive