KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Overwinning #1 RAEK Racing in 2017 een feit

Na lang bouwen, rollen, een paar tests en zelfs een afgelasting van de 5 uursrace in verband met sneeuw, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. De RAEK Racing Peugeot 206 GTi Cup auto heeft de vuurdoop tijdens de 5 uur van Assen met vlag en wimpel doorstaan. De equipe Hoogland / Heeck  wist na 5 uur racen als eerste over de finish te komen in haar klasse.  


Al met al een puike prestatie, want voor John Hoogland was het de eerste maal dat hij aan een endurance wedstrijd meedeed. “Echt gaaf was het! Samenwerken met een team, 5 uur lang spanning, en er komt veel meer tactiek bij kijken”. Het eerste commentaar van teamleider Heeck was cryptisch, maar eigenlijk best duidelijk: “Wisten jullie al dat ik het echt gezellig vond?” Hetgeen natuurlijk uiteindelijk het allerbelangrijkste is.

Het laatste uur van de race was om te smullen in de klasse onder 2 liter. Na de laatste stop reed RAEK Racing op een tweede plaats. De leider moest nog een stop maken. Nadat deze was gemaakt had Arjen Heeck een achterstand van 5 seconden. Hij wist de 5 seconden te dichten en de leiding over te nemen. Vervolgens werd het een sprint, op het scherpst van de snede, van ruim 20 minuten naar de finish.  Na 5 uur racen kwam RAEK Racing met drie seconden voorsprong over de finish op de nummer twee.


Contact Us

Contact

Peugeot 206 GTi

Verhuur

Peugeot 206 Gti Cup

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden