KAMPIOEN DNRT 206 Gti Cup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017
Westfield75

Westfield

Te huur

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Contact Us

Contact

Arrive & Drive

Arrive

& drive

Peugeot 206 GTi te huur
De Peugeot 206 GTi Cup is de nieuwste klasse binnen het DNRT, en is in 2017 van start gegaan. De klasse is speciaal ingericht voor beginnende coureurs. Als je altijd al had willen gaan racen is dit je kans! In 2017 heeft RAEK Racing met Sijmen Verveer en Dirk Warmerdam een aantal mooie resultaten geboekt.

Referentie Dirk Warmerdam

RAEK Racing heeft voor het aankomende seizoen in de Peugeot 206 GTi Cup auto’s klaar staan voor de verhuur.  Voor een scherpe prijs en met goede begeleiding bent u bij RAEK Racing aan juiste adres voor Arrive & Drive mogelijkheden. De klasse is volledig ingericht op de beginnende coureur. De techniek wordt zo simpel mogelijk gehouden, zodat je zonder ervaring toch heel makkelijk met deze auto kunt racen. RAEK Racing kan je helpen met bij de eerste stappen in de autosport. Wij kunnen je begeleiden door het onderhoud tussen de wedstrijden door uit handen te nemen, zodat je volledig kunt focussen op het rijden. Daarnaast bieden we je rijderscoaching aan, waarbij je rijderstechnieken en race-inzichten zullen worden bijgeschaafd. Maar de Peugeot 206 GTi Cup is  er ook voor de ervaren rijder die naar iets nieuws op zoek is.

Een Peugeot 206 Gti blijkt een meer dan geschikte raceauto te zijn. Tussen 2002 en 2009 bestond er in Frankrijk een 206 Gti Cup waar regelmatig rond de honderd 206 Gti-tjes aan de start stonden en in het eerste jaar waren dat er in Nederland rond de 40! De GTi beschikt over een 2 liter motor die 138pk levert, terwijl de auto rond de 975 kg weegt.
​Races  
De sprintraces voor de DNRT Peugeot 206 GTi Cup bestaan in 2018 uit een vrije training, een kwalificatie en twee sprintraces per racedag. Alle evenementen zijn eendaags en vinden plaats op Circuit Park Zandvoort, TT Circuit Assen en Circuit Zolder (België). Het DNRT seizoen bestaat uit 6 racedagen. Tevens zijn er drie endurance wedstrijden. Dit zijn races variërend van 6 tot 12 uur en vinden plaats op Circuit Park Zandvoort en TT Circuit Assen. Voor al deze evenementen heeft RAEK Racing twee Peugeot 206 GTi Cup auto’s beschikbaar voor de verhuur. Tevens kunnen wij tijdens evenementen ondersteuning bieden. Mocht je interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact met ons op.

Sprint
2018 zal de DNRT Peugeot 206 GTi Sprint Cup haar tweede jaar in gaan. De zes racedagen, bestaan allemaal uit  minimaal een vrije training, een kwalificatie en twee wedstrijden. ​

De 2018 kalender voor de DNRT Peugeot 206 GTi Sprint Cup zal vergelijkbaar zijn met de 2017 kalender, welke bestond uit vier racedagen op Circuit Park Zandvoort, een op het TT Circuit van Assen en een op Circuit Zolder (BE). Het eerste raceweekend vindt rond het Paasweekend van 2018 plaats. 

​Endurance
Tijdens de endurance wedstrijden zal er een aparte categorie zijn voor deelnemers aan de 206 Gti Cup Endurance Challenge.
In deze categorie kan je ervoor kiezen om met één auto deel te nemen, en deze te delen met meerdere rijders. RAEK Racing heeft twee Peugeots beschikbaar voor verhuur. Wedstrijden variëren van 6 tot 12 uur, en er zullen circa. drie endurance wedstrijden in het seizoen georganiseerd worden.

Klassementen
In de Peugeot 206 GTi Cup worden twee klassementen bijgehouden. Enerzijds een speciaal klassement voor 'rookies'. Hier nemen de nieuwkomers in de autosport het tegen elkaar op. Anderzijds zal er ook een reglement zijn voor deelnemers met ervaring.​

Arrive & drive
Arrive & drive houdt in dat u uw eigen, of gehuurde Peugeot of Westfield laat onderhouden, prepareren, transporteren en alles wat bij racen in een van de klassen komt kijken over laat aan RAEK Racing.  Een prima oplossing voor als u weinig tijd heeft of de technische kennis ontbeert om het zelf te doen. Lees verder

Racecursus
Wie in 2018 wilt deelnemen aan de Peugeot 206 Gti Cup, kan voor een aantrekkelijk tarief aan een racecursus deelnemen op Circuit Park Zandvoort. Laat RAEK Racing hierover informeren. RAEK Racing heeft een Peugeot te huur - neem voor prijzen en voorwaarden contact met ons op.

Wilt u uw racevaardigheden verbeteren? Ook daarin kan RAEK Racing u bijstaan. Drijvende kracht achter RAEK Racing en tweemalig Westfield Cup kampioen Arjen Heeck is tevens gelicenceerd KNAF instructeur en werkzaam bij verschillende racescholen. Hij geeft ook privé instructie en helpt u graag bij de zoektocht naar de juiste race opleiding.
My Great Web page