KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend 206 GTi Cup & Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Racecursus

RAEK Racing heeft met diverse racescholen nauw contact, maar werkt het meest samen met de Dutch Race Driver Academy, welke jou in 24 uur opleidt voor je Club-racelicentie. Enige nadeel is dat deze cursus niet voldoet om voor een EU-licentie (verplicht in de Westfield Cup) in aanmerking te komen.


Dit kan worden opgelost door eerst privé-instructie te krijgen van Arjen Heeck. Het is daarna alsnog mogelijk om via de 24 uurscursus van DRDA je EU-licentie te behalen, of via één van de andere racescholen.


Het voordeel van een gehele dag privé-instructie ligt voor de hand. Door de intensieve coaching en instructie, waarbij de aandacht alleen op jou is gevestigd , is de learningcurve stijl en wordt er gedurende de dag veel progressie geboekt.


Het één-tweetje

Na eerst 1 op 1 begeleiding  en instructie te hebben gehad, gaat het traject richting EU-licentie verder bij de Dutch Race Driver Acadamy, alwaar 1 instructeur, 2 cursisten begeleidt. De cursus bestaat vooral uit praktijktrainingen op het circuit, waarbij elke cursist wordt begeleid door onze ervaren coureur-instructeurs. Een racecursus telt maximaal 36 deelnemers, die elke minuut van de dag worden bijgestaan door 20 instructeurs.


Succes is bijna gegarandeerd: 95% slaagt en krijgt een racelicentie. Er is geen enkele reden meer te bedenken waarom jij geen racecursus zou kunnen volgen.
Arrive & Drive Preparatie & begeleiding

Preparatie &

begeleiding

Arrive & drive

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Inschrijven

Inschrijven

Circuit Park Zandvoort. De cursisten melden zich voor de racecursus van de Dutch Race Driver Academy. Ruim 24 uur later is het eigenlijk altijd feest: (bijna) elke deelnemer is geslaagd voor het KNAF praktijk- en theorie-examen. De cursisten hebben geleerd, geoefend, gezweet en zeker ook genoten. Per jaar beleven ruim 250 deelnemers onvergetelijke momenten.

Racelicentie halen
Het ‘geheim’ van de DRDA is de intensieve begeleiding van onze ervaren coureur-instructeurs. Onder leiding van Danny van Dongen en Dillon Koster zorgen 20 instructeurs ervoor dat de maximaal 30 cursisten de kunst van het racen leren. Geen wachttijden, wel efficiënt race-onderwijs.

Racen leer je in de praktijk, daarom staat de cursus vooral in het teken van circuitoefeningen. In 24 uur krijg je ook theorieles en je ondergaat een medische keuring. Dan ben je klaar om je race licentie te halen.

Hele of halve cursusdag
Deelname aan de racecursus kost € 395,- voor een halve en € 695,- voor een hele dag excl. BTW. De theorie wordt de avond voorafgaande aan de cursus uitgelegd. U bent hier van harte welkom. Heb je zelf geen geschikte auto? Dan kun je die bij ons huren.
Referentie John Hoogland
“Arjen is echt een heel goede trainer… Ik leer nog elke keer als hij naast me zit en ben dankzij hem al veel verder gekomen dan ik zelf had durven dromen.”

Kosten
Licentiecursus € 999,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Kalender
Neem contact op voor de eerstvolgende racecursus inclusief theorie- en  praktijkexamen.
John Hoogland referentie

Referentie

John Hoogland