KAMPIOEN DNRT 206 GTiCup 2018
KAMPIOEN
Westfield Cup
2014
2011
VICE-KAMPIOEN Westfield Cup
2018
2015
2013
RAEK Racing - Toonaangevend Westfield Cup Preparateur
ROOKIE-KAMPIOEN Westfield Cup 2017

Rookie kampioen Westfield Cup: Mark Jobst

Het kreeg niet helemaal de aandacht die het verdiende op de Westfield Cup prijsuitreiking, maar RAEK Racing coureur Mark Jobst is ROOKIE KAMPIOEN 2017. Hiermee bevestigt RAEK Racing dat het betrouwbare, snelle bolides weet neer te zetten voor haar klanten, inclusief de juiste coaching en begeleiding.


Zandvoorter Mark Jobst moest het opnemen tegen een aantal geduchte tegenstander bleek gedurende het seizoen. De Belgische piloot Yves de Plus, tevens hoofdsponsor van de Westfield Cup en met name Eric Janssen was erg snel, misschien qua talent de meerdere, maar de kracht van RAEK Racing lag met name in een snelle en betrouwbare Westfield.


Uiteindelijk moest Jobst alleen tijdens het een na laatste evenement technische problemen (vanwege een opgeblazen motor) de strijd staken. Dat hij tijdens het laatste evenement tijdens de eerste manche in Zolder van de baan werd getikt en met aanzienlijke schade moest opgeven, verhinderde hem niet, door het harde en kundige werk van de bekwame monteurs van RAEK Racing, om uiteindelijk in de laatste manche zijn beste resultaat van het seizoen te behalen (4e), waarmee hij ook de prijs van Rookie 2017 voor de neus van Eric Janssen wist te pakken.


Al met al een zeer geslaagde samenwerking met een mooie prijs als resultaat!

Contact Us

Contact

Preparatie & begeleiding

Preparatie

& begeleiding

© 2014 RAEK Racing  All rights reserved  RAEK! Management


Westfield75

Verhuur

Westfield Cup Racer

2018


Statistieken liegen niet, 11x winst in 13 wedstrijden
My Great Web page